Vit fisk med spenat och kokosmjölk är superenkelt! Till två portioner har vi använt 4 st Pangasiusfiléer, en burk kokosmjölk och lite fryst spenat. Börja med att steka upp lite vitlök, häll sedan i fryst spenat och låt den tina i kastrullen. Efter det i med kokosmjölken och fisken, (tar ca. 10 minuter). ös på lite lime eller citron eller vad man kan tycka är gott. Salta och peppra, sedan är det bara att servera med ris!
1 kommentar:
Vit fisk med spenat och kokosmjölk är superenkelt! Till två portioner har vi använt 4 st Pangasiusfiléer, en burk kokosmjölk och lite fryst spenat. Börja med att steka upp lite vitlök, häll sedan i fryst spenat och låt den tina i kastrullen. Efter det i med kokosmjölken och fisken, (tar ca. 10 minuter). ös på lite lime eller citron eller vad man kan tycka är gott. Salta och peppra, sedan är det bara att servera med ris!
Skicka en kommentar