400 g köttfärs
1 påse tacomix
1 röd paprika
1 purjolök
riven ost
2 dl crème fraiche
1 pkt philadelphiaost
nachoschips
1. Blanda ost och crème fraiche och bred ut i botten av en ugnsfast form.
2. Bryn köttfärs och tillsätt krydda (enligt påsen) och tärnad paprika. Bred röran ovanpå ostgeggan.
3. Strimla purjolök och lägg ovanpå. Avsluta med riven ost efter behag.
4. Gräddas 175 grader tills gratängen fått färg och är genomvarm.
5. Servera med nachoschips och grön sallad.
Om receptet: Har funnits med som framför tv:n-mat i många år. Alternativ till vanlig tex-mex mat.
måndag 24 september 2007
Taco-gratäng
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Sååååå god!! Mycket uppskattad av killen. Serverade med guacamole också. Jag saltade och vitpepprade dock ostgeggan.
Skicka en kommentar