tisdag 11 september 2007

Pastasås med bacon och spenat

(4 port)
2 pkt med bacon i småbitar. (Finns att köpa)
1 pkt med fryst hel spenat
1-2 burkar crème fraiche
4 portioner fullkornspasta
Salt och peppar

Bryn bacon-bitarna. Häll sedan på crème fraichen så att allt blir varmt. Salta och peppra.
Innan detta har du fixat så att spenaten är varm och pastan klar.
Lägg upp pastan och lägg spenaten i mitten och strö baconröran i mjuka vågor runt.

Om receptet: Bloggrecept från signaturen "Anonym".
Kommentar: Extremt lättlagat. Och snabbt.
Barnens omdöme: Gott, men de hade lite svårt för spenaten.
Vuxnas omdöme: Supergott! Kan verkligen rekommenderas.
Funkar som matlåda: Givetvis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi brukar köra ungefär samma men byt spenaten mot skivade färska champinjoner och en halv tärnad röd paprika som man steker samt kokar ihop med bacon. Underbart!

(har själv väldigt svårt för spenat) ;)

//Emma

Unknown sa...

För mycket creme fraiche i dessa recept för vardagsbruk tycker jag. Mat är gott även utan grädde!