fredag 9 november 2007

Vegetarisk lasagne - fuskvarianten

Hackad spenat (c:a 200-250 gram)
1 burk Dolmio pastasås
5 dl Kelda ostsås
riven ost
lasagneplattor
matfett

1. Tina spenaten och fräs den i lite matfett i en stekpanna.
2. Blanda ner pastasåsen och låt koka ihop.
3. Varva spenatröra, ostsås och lasagneplattor i en form. Avsluta med riven ost.
4. Grädda c:a 20 minuter i 220 grader.

Om receptet: Bloggrecept inskickat av signaturen "Lisen".
Kommentar: Sjukt enkelt! Och resultatet blir verkligen imponerande. Funkar lätt som bjudmat - men göm burkar och småtetror.
Omdöme: Hela familjen gillade verkligen denna rätt.
Funkar som matlåda: Naturligtvis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

gud så gott, måste provas!
Fråga: räcker 20 minuter för plattorna, eller kör du med färska?

Anonym sa...

Kör den tid som står på de lasagneplattor du köper. Jag körde med vanliga, inte färska.