(4 pers)
fisk , c:a 400-600 gram
1 pkt Kavli kräftost
1 pkt lätt creme fraiche
1 knippe dill (valfritt)
lite extra skalade räkor (också valfritt)
salt
1. Lägg fisk i ugnsfast form och salta.
2. Rör ihop kräftost och creme fraiche (plus dill och räkor).
3. Häll över fisken. Grädda 20-30 minuter i 200 grader.
Om receptet: Bloggrecept, inskickat av signaturen "Erika". (Tog mig friheten att ändra lite i måtten. Blev mycket sås.)
Kommentar: Enklare än så blir nog inte en fiskgratäng! Eftersom det var dill i själva osten hoppade jag över det.
Omdöme: "Vad är succé, mamma?", frågade dottern. "Det är när någonting är jättebra", svarade jag. "Då vad den här maten succé. Kan man säga så?"
Vad mer finns att tillägga?!
Funkar som matlåda: Utomordentligt.
fredag 23 november 2007
Fiskgratäng med kräftost - snabbast och godast
Upplagd av Niklas Schulman klockan 09:31
Kategorier: Bra matlåda, Era bloggrecept, Fisk, Vardagsmat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Hej, jag provade denna rätten igårkväll. Smakade alldeles förträffligt. Passar även som bjudmat tycker jag!
Hela min familj håller med din dotter. Succé är rätta ordet!
Har också provat den. Supergod!
Ska prova nu idag
Skicka en kommentar