(4 port)
c:a 200 g kokta skalade kräftstjärtar (den som vill byter kräftstjärtarna mot räkor)
c:a 300 g pasta, t ex tagliatelle
1 burk hela tomater, ca 400 g
1 knippe dill
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk dillfrö
1. Koka pastan.
2. Låt tomaterna rinna av och hacka dillen. 3. Blanda tomater, crème fraiche, dillfrö och hälften av dillen i en kastrull. Låt koka några minuter.
3. Låt kräftstjärtarna rinna av. Rör ner dem i såsen och låt koka ytterligare 1/2 min. Strö över resten av dillen.
4. Servera med kokt pasta.
Om receptet: Bloggrecept inskickat av Elin Wigermo.
Kommentar: Vansinnigt snabbt gick det att laga, i synnerhet när man hade färsk pasta.
Omdöme: Fräscht och gott! Perfekt som bjudrätt när man vill tillbringa minsta möjliga tid i köket.
Funkar som matlåda: Jomen.
söndag 25 november 2007
Kräftpasta
Upplagd av Niklas Schulman klockan 21:02
Kategorier: Bra matlåda, Helgmat, Pasta, Vardagsmat, Vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Förlåt Ninni, att jag kommer här och beter mig som en messerschmidt, men kräftor och vegetariskt går väl inte ihop?
nej jag håller med ovanstående. Kräftor är djur! :)
Skicka en kommentar