Pytt i panna, stekta ägg och rödbetor. Avancerat värre.
3 kommentarer:
Anonym
sa...
Den här bloggen är tokbra! Inte lika kul att läsa som dina små texter om Signe och Sven, men sååå bra! Jag har aldrig i hela mitt liv kunnat laga mat och lyckats få till det - men nu! Jag kör på, recept efter recept och det blir gott! Den dan jag får kids kommer jag att dominera stort! :-) Tack till dig och alla recepttipsare!
Skickar ett recept på lite helgmys för vuxna smaker. Receptet är på en höft ur minnet men väldigt gott.
FISK I UGNEN
1 -2 pkt torsk Små kokta potatisar i halvor 1 purjolök i skivor Champinjoner Tomater Örter, herbs Fiskkryddor Brie Camenber, hm Vitt vin Creme Fraiche Salt o peppar
Koka potatisen och halvera dem och lägg i en smord form. Lägg i fisken antingen i ett helt block eller dela lite på den. Man bör ha rätt mycke fisk för det blir mycket mat. Skiva mycke champinjoner och purjo och lägg över. Lägg över ostarna i smala skivor så att den täcker anrättningen. Smeta ut creme fraichen över rätten och skiva sedan tomaterna över. Varva med kryddorna mellan de olika lagren.
Avsluta med att hälla över några deciliter gott vitt vin.
Som sagt. Detta är en anrättning att exprimentera med för den kan bli förödande god. Kryddningen är viktig.
3 kommentarer:
Den här bloggen är tokbra! Inte lika kul att läsa som dina små texter om Signe och Sven, men sååå bra! Jag har aldrig i hela mitt liv kunnat laga mat och lyckats få till det - men nu! Jag kör på, recept efter recept och det blir gott! Den dan jag får kids kommer jag att dominera stort! :-) Tack till dig och alla recepttipsare!
Skickar ett recept på lite helgmys för vuxna smaker. Receptet är på en höft ur minnet men väldigt gott.
FISK I UGNEN
1 -2 pkt torsk
Små kokta potatisar i halvor
1 purjolök i skivor
Champinjoner
Tomater
Örter, herbs
Fiskkryddor
Brie
Camenber, hm
Vitt vin
Creme Fraiche
Salt o peppar
Koka potatisen och halvera dem och lägg i en smord form.
Lägg i fisken antingen i ett helt block eller dela lite på den. Man bör ha rätt mycke fisk för det blir mycket mat.
Skiva mycke champinjoner och purjo och lägg över.
Lägg över ostarna i smala skivor så att den täcker anrättningen. Smeta ut creme fraichen över rätten och skiva sedan tomaterna över.
Varva med kryddorna mellan de olika lagren.
Avsluta med att hälla över några deciliter gott vitt vin.
Som sagt. Detta är en anrättning att exprimentera med för den kan bli förödande god. Kryddningen är viktig.
Lycka till.
Ehhh..Kanske man ska ha ost över innan man skjutsar in hela härligheten i ugnen. Som sagt var exprimentera.
Skicka en kommentar