onsdag 16 januari 2008

Chilitorsk

torskfilé, 400 gram
2,5 dl matgrädde
chilisås
tomater
dill
salt och peppar

1. Torsken skärs i centimeter-stora bitar och läggs i en form.
2. Blanda grädde och chilisås med salt och peppar. Häll över fisken.
3. Lägg tomater, gärna körsbärstomater runt fisken och sen lite garnering med dill ovanpå.
4. Grädda i c:a 20 minuter i 200 grader.

Om receptet: Bloggrecept från signatur "Anonym".
Kommentar: Busenkelt. Inget hackande och fräsande och puttrande. Bara blanda och skjuts in i ugnen.
Omdöme: Uppskattat av både barn och vuxna.
Funkar som matlåda: Det hoppas jag verkligen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, fisk. Strålande! Kan du inte efterlysa fler fiskrecept Ninni? Jag är i stort behov av lätta fiskrecept som går snabbt.

Anonym sa...

Du verkar klok NInni, men är det så klokt att rekommendera torsk - dina barn lär i a f inte få äta torsk om några år om vi vuxna inte hejdar vårt glufsande av utrotningshotade djur snarast.

Anonym sa...

Vill bara tacka för din blogg som ger mig massa bra mat-tips! Tack tack!

Och du anonym, det går ju lika bra med hoki! // Annica