torskfilé, 400 gram
2,5 dl matgrädde
chilisås
tomater
dill
salt och peppar
1. Torsken skärs i centimeter-stora bitar och läggs i en form.
2. Blanda grädde och chilisås med salt och peppar. Häll över fisken.
3. Lägg tomater, gärna körsbärstomater runt fisken och sen lite garnering med dill ovanpå.
4. Grädda i c:a 20 minuter i 200 grader.
Om receptet: Bloggrecept från signatur "Anonym".
Kommentar: Busenkelt. Inget hackande och fräsande och puttrande. Bara blanda och skjuts in i ugnen.
Omdöme: Uppskattat av både barn och vuxna.
Funkar som matlåda: Det hoppas jag verkligen.
onsdag 16 januari 2008
Chilitorsk
Upplagd av
Niklas Schulman
klockan
22:16
Kategorier: Bra matlåda, Era bloggrecept, Fisk, Vardagsmat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Åh, fisk. Strålande! Kan du inte efterlysa fler fiskrecept Ninni? Jag är i stort behov av lätta fiskrecept som går snabbt.
Du verkar klok NInni, men är det så klokt att rekommendera torsk - dina barn lär i a f inte få äta torsk om några år om vi vuxna inte hejdar vårt glufsande av utrotningshotade djur snarast.
Vill bara tacka för din blogg som ger mig massa bra mat-tips! Tack tack!
Och du anonym, det går ju lika bra med hoki! // Annica
Skicka en kommentar